메뉴 건너뛰기




Volumn , Issue , 2006, Pages 3-35

The human perception of taste compounds

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 84902743690     PISSN: None     EISSN: None     Source Type: Book    
DOI: 10.1533/9781845691400.1.3     Document Type: Chapter
Times cited : (7)

References (159)
  • 81
    • 0035855939 scopus 로고    scopus 로고
    • Lindemann B. Nature 2001, 413:219-225.
    • (2001) Nature , vol.413 , pp. 219-225
    • Lindemann, B.1
  • 86
  • 87
  • 114
    • 84902724436 scopus 로고    scopus 로고
    • Marcel Dekker Inc., New York, J. Prescott, J.T. Beverly (Eds.)
    • Genetic Variations in taste sensitivity 2004, Marcel Dekker Inc., New York. J. Prescott, J.T. Beverly (Eds.).
    • (2004) Genetic Variations in taste sensitivity


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.