메뉴 건너뛰기




Volumn 138, Issue 24, 2016, Pages 7636-7648

The Dependence of Carbohydrate-Aromatic Interaction Strengths on the Structure of the Carbohydrate

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

AROMATIZATION; CARBOHYDRATES; GLUCOSE; GLYCOPROTEINS; PROTEINS;

EID: 84976440452     PISSN: 00027863     EISSN: 15205126     Source Type: Journal    
DOI: 10.1021/jacs.6b02879     Document Type: Article
Times cited : (50)

References (90)
  • 33
    • 38549170892 scopus 로고    scopus 로고
    • Weikl, T. R. Biophys. J. 2008, 94, 929 10.1529/biophysj.107.109868
    • (2008) Biophys. J. , vol.94 , pp. 929
    • Weikl, T.R.1
  • 79
    • 0023099216 scopus 로고
    • Westheimer, F. H. Science 1987, 235, 1173 10.1126/science.2434996
    • (1987) Science , vol.235 , pp. 1173
    • Westheimer, F.H.1
  • 90
    • 14244273182 scopus 로고    scopus 로고
    • Tsui, V.; Case, D. A. Biopolymers 2000, 56, 275 10.1002/1097-0282(2000)56:4<275::AID-BIP10024>3.0.CO;2-E
    • (2000) Biopolymers , vol.56 , pp. 275
    • Tsui, V.1    Case, D.A.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.