메뉴 건너뛰기




Volumn 76, Issue 5, 2004, Pages 435-445

Aromatic interactions in peptides: Impact on structure and function

Author keywords

Aromatic interactions; Peptides; Protein function; Protein structure

Indexed keywords

CARBOHYDRATES; MOLECULAR STRUCTURE; POSITIVE IONS; PROTEINS; STRUCTURAL ANALYSIS; SULFUR;

EID: 9144222610     PISSN: 00063525     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/bip.20144     Document Type: Review
Times cited : (175)

References (89)
  • 55
    • 0036135139 scopus 로고    scopus 로고
    • Gazit, E. FASEB J 2002, 16, 77-83.
    • (2002) FASEB J , vol.16 , pp. 77-83
    • Gazit, E.1
  • 61
    • 0036135139 scopus 로고    scopus 로고
    • Gazit, E. FASEB J 2002, 16, 77-83.
    • (2002) FASEB J , vol.16 , pp. 77-83
    • Gazit, E.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.