메뉴 건너뛰기




Volumn 2, Issue 6, 2015, Pages 393-405

Purification and Formulation of Xanthophyll for Pharmaceutical Use: Current Strategies and Future Trends

Author keywords

Bioactivity; Bioavailability; Formulation; Purification; Xanthophyll

Indexed keywords


EID: 85042818664     PISSN: None     EISSN: 21969744     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/cben.201500012     Document Type: Review
Times cited : (4)

References (76)
  • 5
    • 79959722595 scopus 로고    scopus 로고
    • E. Kotake-Nara, A. Nagao, Mar. Drugs 2011, 9 (6), 1024–1037. DOI: 10.3390/md9061024
    • (2011) Mar. Drugs , vol.9 , Issue.6 , pp. 1024-1037
    • Kotake-Nara, E.1    Nagao, A.2
  • 8
    • 48749115029 scopus 로고    scopus 로고
    • M. Yamaguchi, J. Heal. Sci. 2008, 54 (4), 356–369. DOI: 10.1248/jhs.54.356
    • (2008) J. Heal. Sci. , vol.54 , Issue.4 , pp. 356-369
    • Yamaguchi, M.1
  • 9
    • 74949131296 scopus 로고    scopus 로고
    • K. Aizawa, T. Inakuma, Br. J. Nutr. 2009, 102 (12), 1760–1766. DOI: 10.1017/S0007114509991309
    • (2009) Br. J. Nutr. , vol.102 , Issue.12 , pp. 1760-1766
    • Aizawa, K.1    Inakuma, T.2
  • 13
    • 84896395817 scopus 로고    scopus 로고
    • C. Tan, Y. Hou, Inflammation 2014, 37 (2), 443–450. DOI: 10.1007/s10753-013-9757-1
    • (2014) Inflammation , vol.37 , Issue.2 , pp. 443-450
    • Tan, C.1    Hou, Y.2
  • 18
    • 0033990687 scopus 로고    scopus 로고
    • J. Yuan, F. Chen, Food Chem. 2000, 68 (4), 443–448. DOI: 10.1016/S0308-8146(99)00219-8
    • (2000) Food Chem. , vol.68 , Issue.4 , pp. 443-448
    • Yuan, J.1    Chen, F.2
  • 30
    • 34447576639 scopus 로고    scopus 로고
    • E. M. Tsui, M. Cheryan, J. Food Eng. 2007, 83 (4), 590–595. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2007.03.041
    • (2007) J. Food Eng. , vol.83 , Issue.4 , pp. 590-595
    • Tsui, E.M.1    Cheryan, M.2
  • 54
    • 13644268562 scopus 로고    scopus 로고
    • Y. Ito, J. Chromatogr. A. 2005, 1065, 145–168. DOI: 10.1016/j.chroma.2004.12.044
    • (2005) J. Chromatogr. A. , vol.1065 , pp. 145-168
    • Ito, Y.1
  • 55
    • 34247578519 scopus 로고    scopus 로고
    • I. A. Sutherland, J. Chromatogr. A 2007, 1151 (1–2), 6–13. DOI: 10.1016/j.chroma.2007.01.143
    • (2007) J. Chromatogr. A , vol.1151 , Issue.1-2 , pp. 6-13
    • Sutherland, I.A.1
  • 56
    • 84864739163 scopus 로고    scopus 로고
    • N. Anarjan, C. P. Tan, Food. Hydrocoll. 2013, 30 (1), 437–447. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2012.07.002
    • (2013) Food. Hydrocoll. , vol.30 , Issue.1 , pp. 437-447
    • Anarjan, N.1    Tan, C.P.2
  • 58
    • 70350499908 scopus 로고    scopus 로고
    • T. Bamba, E. Fukusaki, J. Sep. Sci. 2009, 32 (15–16), 2699–2706. DOI: 10.1002/jssc.200900124
    • (2009) J. Sep. Sci. , vol.32 , Issue.15-16 , pp. 2699-2706
    • Bamba, T.1    Fukusaki, E.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.