메뉴 건너뛰기




Volumn 356, Issue 5, 2014, Pages 993-998

Enhancing thermostability and organic solvent tolerance of ω-transaminase through global incorporation of fluorotyrosine

Author keywords

3 fluorotyrosine; non canonical amino acids; organic solvent tolerance; thermostability; transaminase

Indexed keywords


EID: 84897025511     PISSN: 16154150     EISSN: 16154169     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/adsc.201300706     Document Type: Article
Times cited : (45)

References (43)
  • 11
  • 17
    • 79959923783 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. Int. Ed. 2011, 50, 6534-6537
    • (2011) Angew. Chem. Int. Ed. , vol.50 , pp. 6534-6537
  • 32
    • 77955027713 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. Int. Ed. 2010, 49, 5446-5450
    • (2010) Angew. Chem. Int. Ed. , vol.49 , pp. 5446-5450


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.