메뉴 건너뛰기




Volumn 2, Issue 1, 2009, Pages 30-40

Analytical methods for quantification of modified fatty acids and sterols formed as a result of processing

Author keywords

Cyclic fatty acid monomers; Geometrical fatty acids; Heat treatment; Oxidation; Oxidized fatty acids; Oxidized sterols

Indexed keywords


EID: 59949090780     PISSN: 19369751     EISSN: 1936976X     Source Type: Journal    
DOI: 10.1007/s12161-008-9055-y     Document Type: Article
Times cited : (14)

References (71)
  • 2
    • 7044247409 scopus 로고    scopus 로고
    • doi:10.1016/j.chroma.2004.08.123
    • S Apprich F Ulberth 2004 J Chromatogr A 1055 169 doi:10.1016/j.chroma. 2004.08.123
    • (2004) J Chromatogr A , vol.1055 , pp. 169
    • Apprich, S.1    Ulberth, F.2
  • 9
    • 0031957674 scopus 로고    scopus 로고
    • doi:10.1007/s11745-998-0214-x
    • WW Christie 1998 Lipids 33 343 doi:10.1007/s11745-998-0214-x
    • (1998) Lipids , vol.33 , pp. 343
    • Christie, W.W.1
  • 33
    • 12344252879 scopus 로고    scopus 로고
    • doi:10.1016/j.chroma.2004.12.067
    • L Johnsson PC Dutta 2005 J Chromatogr A 1064 213 doi:10.1016/j.chroma. 2004.12.067
    • (2005) J Chromatogr A , vol.1064 , pp. 213
    • Johnsson, L.1    Dutta, P.C.2
  • 34
    • 31944439744 scopus 로고    scopus 로고
    • doi:10.1016/j.foodchem.2005.05.037
    • L Johnsson PC Dutta 2006 Food Chem 97 606 doi:10.1016/j.foodchem.2005.05. 037
    • (2006) Food Chem , vol.97 , pp. 606
    • Johnsson, L.1    Dutta, P.C.2
  • 35
    • 0037134238 scopus 로고    scopus 로고
    • doi:10.1016/S0021-9673(02)00179-6
    • P Juaneda 2002 J Chromatogr A 954 285 doi:10.1016/S0021-9673(02)00179-6
    • (2002) J Chromatogr A , vol.954 , pp. 285
    • Juaneda, P.1
  • 53
    • 51249178901 scopus 로고
    • doi:10.1007/BF02535124
    • JA Rojo EG Perkins 1987 Lipids 24 467 doi:10.1007/BF02535124
    • (1987) Lipids , vol.24 , pp. 467
    • Rojo, J.A.1    Perkins, E.G.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.