메뉴 건너뛰기




Volumn 1482, Issue 1-2, 2000, Pages 136-148

The core lipocalin, bovine β-lactoglobulin

Author keywords

Lactoglobulin; Ligand binding; Structure; X ray crystallography

Indexed keywords

BETA LACTOGLOBULIN; LIPOCALIN;

EID: 0034684161     PISSN: 01674838     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1016/S0167-4838(00)00160-6     Document Type: Review
Times cited : (349)

References (108)
  • 12
    • 0007631083 scopus 로고    scopus 로고
    • S.G. Hambling, A.S. McAlpine, L. Sawyer, in: P.F. Fox (Ed.), Advanced Dairy Chemistry, I, Elsevier, Amsterdam, 1992, pp. 141-189.
  • 14
    • 0007638824 scopus 로고    scopus 로고
    • P.F. Fox, Heat Induced Changes in Milk, 2nd edn., International Dairy Federation, Brussels, 1995.
  • 24
    • 0007595978 scopus 로고    scopus 로고
    • L.K. Creamer, D.P. Harris, in: J.P. Hill, L.K. Creamer, M.J. Boland (Eds.), Milk Protein Polymorphism, IDF, Amsterdam, 1997, pp. 110-123.
  • 30
    • 0007596313 scopus 로고    scopus 로고
    • A. Hall, A. Masel, K. Bell, J. Halliday, D. Shaw, J. Vandeberg, (1999) submitted.
  • 43
    • 0007684234 scopus 로고    scopus 로고
    • W.C. Thresher, in: J.P. Hill, L.K. Creamer, M.J. Boland (Eds.), Milk Protein Polymorphism, IDF, Amsterdam, 1997, pp. 138-145.
  • 51
    • 0007672575 scopus 로고    scopus 로고
    • L. Sawyer, G. Kontopidis, S.Y. Wu, Int. J. Food Sci. Technol. (1999) in press.
  • 76
    • 0007682946 scopus 로고    scopus 로고
    • M.C. Bewley, B.Y., Qin, G.B., Jameson, L. Sawyer, E.N. Baker, in: J.P. Hill, L.K. Creamer, M.J. Boland (Eds.), Milk Protein Polymorphism, IDF, Amsterdam, 1997, pp. 100-109.
  • 83
    • 0007595666 scopus 로고    scopus 로고
    • Alexander, C.N. Pace, Biochemistry 10 (1971) 2738-2743.
  • 98
    • 0007638528 scopus 로고    scopus 로고
    • R. Jenness, in: B.L. Larson (Ed.), Lactation, Iowa State University Press, Ames, IA, 1985, Ch. 5.
  • 108
    • 0007629976 scopus 로고    scopus 로고
    • A. Widmer, WITNOTP: a Computer Program for Molecular Modelling, Sandoz, Basel, 1997.


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.