메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 5, 2000, Pages 341-346

Studies of mastication and oral sensation, food texture

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034389042     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.341     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (93)
  • 1
    • 23044462936 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 23044437092 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 23044495048 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 0002426087 scopus 로고
    • A. KRAMER and A.S. SZCZESNIAK eds., (D. Reidel Pub., Dordrecht)
    • SZCZESNIAK, A.S. : Texture Measurements of Food, A. KRAMER and A.S. SZCZESNIAK eds., (D. Reidel Pub., Dordrecht), p. 71 (1973).
    • (1973) Texture Measurements of Food , pp. 71
    • Szczesniak, A.S.1
  • 13
    • 23044485919 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 40 (2), 40 (1998).
    • (1998) New Food Industry , vol.40 , Issue.2 , pp. 40
  • 18
    • 23044478862 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 41 (5), 40 (1999).
    • (1999) New Food Industry , vol.41 , Issue.5 , pp. 40
  • 22
    • 23044444012 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 23044464127 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 24
    • 23044466598 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 25
    • 23044495873 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 31
    • 23044495637 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 32
    • 23044467045 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 36
    • 23044501779 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 38
    • 23044479716 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 39
    • 23044451741 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 40
    • 23044472130 scopus 로고
    • New Food Industry, 33 (7), 67 (1991).
    • (1991) New Food Industry , vol.33 , Issue.7 , pp. 67
  • 42
    • 23044483844 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 57
    • 23044468641 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 58
    • 23044493870 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 59
    • 23044465192 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 60
    • 23044432009 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 65
    • 23044447770 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 70
    • 0002002656 scopus 로고
    • H.C. LUNDEEN and C.H. GIBBS eds., (John Wright, Boston)
    • GIBBS, C.H. and LUNDEEN, H.C. : Advances in Occlusion, H.C. LUNDEEN and C.H. GIBBS eds., (John Wright, Boston), p. 2 (1982).
    • (1982) Advances in Occlusion , pp. 2
    • Gibbs, C.H.1    Lundeen, H.C.2
  • 75
    • 23044500728 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 80
    • 23044436637 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 81
    • 23044455279 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 87
    • 23044478443 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 88
    • 23044444718 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 89
    • 23044433253 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 92
    • 23044431582 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 93
    • 23044480834 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.