메뉴 건너뛰기




Volumn 6, Issue 14, 2019, Pages

A Natural Supramolecular Saponin Hydrogelator for Creation of Ultrastable and Thermostimulable Food-Grade Foams

Author keywords

glycyrrhizic acid; responsive foams; saponin nanofibrils; supramolecular self assembly; ultrastability

Indexed keywords

HYDROGELS; METABOLITES; NANOFIBERS; PHASE INTERFACES; PHASE SEPARATION; SOLS; X RAY SCATTERING;

EID: 85067402939     PISSN: None     EISSN: 21967350     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/admi.201900417     Document Type: Article
Times cited : (49)

References (60)
  • 5
    • 85059350631 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2018, 130, 10176.
    • (2018) Angew. Chem. , vol.130 , pp. 10176
  • 8
    • 48949099456 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2006, 118, 3606.
    • (2006) Angew. Chem. , vol.118 , pp. 3606
  • 10
    • 31444443353 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2005, 117, 3788.
    • (2005) Angew. Chem. , vol.117 , pp. 3788
  • 13
    • 81755170454 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2011, 123, 8414.
    • (2011) Angew. Chem. , vol.123 , pp. 8414
  • 15
    • 85067380401 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2011, 123, 11486.
    • (2011) Angew. Chem. , vol.123 , pp. 11486
  • 21
    • 85067412763 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2015, 127, 9669.
    • (2015) Angew. Chem. , vol.127 , pp. 9669
  • 38
    • 85067417877 scopus 로고    scopus 로고
    • Angew. Chem. 2015, 127, 5498.
    • (2015) Angew. Chem. , vol.127 , pp. 5498


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.