메뉴 건너뛰기




Volumn , Issue , 2006, Pages 333-356

Oxidative damage to carbohydrates and amino acids

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 84967534824     PISSN: None     EISSN: None     Source Type: Book    
DOI: 10.1142/9781860948046_0010     Document Type: Chapter
Times cited : (4)

References (80)
  • 12
    • 0000962275 scopus 로고
    • Koch A et al. J. Org. Chem. 58: 1083-1089 (1993).
    • (1993) J. Org. Chem , vol.58 , pp. 1083-1089
    • Koch, A.1
  • 19
    • 0036724199 scopus 로고    scopus 로고
    • Nagai R et al. Diabetes 51: 2833-2839 (2002).
    • (2002) Diabetes , vol.51 , pp. 2833-2839
    • Nagai, R.1
  • 20
    • 0016170149 scopus 로고
    • McCord JM. Science 185: 529-531 (1974).
    • (1974) Science , vol.185 , pp. 529-531
    • McCord, J.M.1
  • 39
    • 0033603599 scopus 로고    scopus 로고
    • Oya T et al. J. Biol. Chem. 274: 18492-18502 (1999).
    • (1999) J. Biol. Chem , vol.274 , pp. 18492-18502
    • Oya, T.1
  • 52
  • 54
  • 58
    • 0030872969 scopus 로고    scopus 로고
    • Hazen SL et al. J. Biol. Chem. 272: 16990-16998 (1997).
    • (1997) J. Biol. Chem , vol.272 , pp. 16990-16998
    • Hazen, S.L.1
  • 59
    • 84931752947 scopus 로고
    • Nofre C et al. Compt. Rend. 251: 811-813 (1960).
    • (1960) Compt. Rend , vol.251 , pp. 811-813
    • Nofre, C.1
  • 63
    • 0034646718 scopus 로고    scopus 로고
    • Fu S et al. J. Biol. Chem. 275: 10851-10858 (2000).
    • (2000) J. Biol. Chem , vol.275 , pp. 10851-10858
    • Fu, S.1
  • 65
    • 0033596905 scopus 로고    scopus 로고
    • Wu W et al. Biochemistry 38: 3538-3548 (1999).
    • (1999) Biochemistry , vol.38 , pp. 3538-3548
    • Wu, W.1
  • 66
    • 0035920164 scopus 로고    scopus 로고
    • Zhang C et al. J. Biol. Chem. 276: 27159-27165 (2001).
    • (2001) J. Biol. Chem , vol.276 , pp. 27159-27165
    • Zhang, C.1
  • 73
  • 75
    • 0016170420 scopus 로고
    • Knowles ME et al. Nature 247: 288-289 (1973).
    • (1973) Nature , vol.247 , pp. 288-289
    • Knowles, M.E.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.