메뉴 건너뛰기




Volumn 145, Issue 3, 2013, Pages

Effect of carbonation on brain processing of sweet stimuli in humans

Author keywords

Keywords Gustatory System fMRI Beverage Consumption Brain

Indexed keywords

ACESULFAME; ASPARTAME; CARBON DIOXIDE; SUCROSE;

EID: 84883197840     PISSN: 00165085     EISSN: 15280012     Source Type: Journal    
DOI: 10.1053/j.gastro.2013.05.041     Document Type: Article
Times cited : (33)

References (16)
  • 5
    • 27644564213 scopus 로고    scopus 로고
    • K. Scott Neuron 48 2005 455 464
    • (2005) Neuron , vol.48 , pp. 455-464
    • Scott, K.1
  • 8
    • 53049089593 scopus 로고    scopus 로고
    • E. Iannilli Pain 139 2008 376 388
    • (2008) Pain , vol.139 , pp. 376-388
    • Iannilli, E.1
  • 9
    • 34548335099 scopus 로고    scopus 로고
    • W. Fischler Nature 448 2007 1054 1057
    • (2007) Nature , vol.448 , pp. 1054-1057
    • Fischler, W.1
  • 16
    • 84883155043 scopus 로고
    • New York, NY: Thieme Medical Publishers
    • Talairach J, et al. New York, NY: Thieme Medical Publishers, 1988.
    • (1988)
    • Talairach, J.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.