메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 488, 2009, Pages

Bactericide, antifungine and insecticide activities of ozone in meat industries;Attività battericida, fungicida ed insetticida dell'ozono

Author keywords

Antimicrobial; Meat products; Moulds; Ozone

Indexed keywords


EID: 63849342200     PISSN: 0019901X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (22)
  • 4
    • 63849335618 scopus 로고    scopus 로고
    • Bené F., Richelmi P., Franzini M. (1999), Estratto 14.2. 1999.
    • Bené F., Richelmi P., Franzini M. (1999), Estratto 14.2. 1999.
  • 10
    • 84903655607 scopus 로고    scopus 로고
    • Hygiene
    • Butterworth
    • Holah J.T. (2003), Hygiene, in Food processing, 13, 235-278, Butterworth.
    • (2003) Food processing , vol.13 , pp. 235-278
    • Holah, J.T.1
  • 15
    • 63849336957 scopus 로고    scopus 로고
    • Mahopatra A.K., Muthukumarappa K., Julson J.L. (2005), CRC Food Sci. Nutr. 45, 447-461.
    • Mahopatra A.K., Muthukumarappa K., Julson J.L. (2005), CRC Food Sci. Nutr. 45, 447-461.


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.