메뉴 건너뛰기




Volumn 29, Issue 10, 2011, Pages 988-994

Influences of ion-suppressors on retention behaviors of nine food additives in reversed-phase high performance liquid chromatographic separation

Author keywords

Ammonium acetate; Food additives; Ion suppressor; Reversed phase high performance liquid chromatography (RP HPLC); Trifluoroacetic acid; Wine

Indexed keywords

ASPARTAME; CAFFEINE; FOOD ADDITIVE; ION; SACCHARIN;

EID: 84859381271     PISSN: 10008713     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3724/SP.J.1123.2011.00988     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (27)
  • 3
    • 84859410344 scopus 로고    scopus 로고
    • GB/T 23495-2009
    • GB/T 23495-2009
  • 4
    • 84859410346 scopus 로고    scopus 로고
    • GB/T 21703-2010
    • GB/T 21703-2010
  • 5
    • 84859410345 scopus 로고    scopus 로고
    • GB/T 5009. 140-2003
    • GB/T 5009. 140-2003
  • 26
    • 84859410347 scopus 로고    scopus 로고
    • GB 2760-2011
    • GB 2760-2011
  • 27
    • 84859377258 scopus 로고    scopus 로고
    • CCGF 103.4-2010
    • CCGF 103.4-2010


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.