메뉴 건너뛰기




Volumn 56, Issue 16, 2008, Pages 7410-7415

Mango starch degradation. I. A microscopic view of the granule during ripening

Author keywords

Fruit ripening; Mango; Microscopy; Starch degradation; Starch granule

Indexed keywords


EID: 51649121389     PISSN: 00218561     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1021/jf800467v     Document Type: Article
Times cited : (31)

References (23)
  • 11
    • 13244279449 scopus 로고    scopus 로고
    • Millan-Testa, C. E.; Mendez-Montealvo, M. G.; Ottenhof, M.-A.; Farhat, I. A.; Bello.Pérez, L. A. J. Agric. Food Chem. 2005, 53, 495-501.
    • Millan-Testa, C. E.; Mendez-Montealvo, M. G.; Ottenhof, M.-A.; Farhat, I. A.; Bello.Pérez, L. A. J. Agric. Food Chem. 2005, 53, 495-501.


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.