메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 2, 2004, Pages 137-140

Moisture sorption characteristics of rice flour

Author keywords

Heat of sorption; Moisture content; Rice flour; Water activity

Indexed keywords

SODIUM CHLORIDE;

EID: 2342668079     PISSN: 0027769X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/food.200300387     Document Type: Article
Times cited : (24)

References (27)
  • 17
    • 0004202155 scopus 로고
    • Association of Official Analytical Chemists, Washington, DC
    • th Ed., Association of Official Analytical Chemists, Washington, DC 1990.
    • (1990) th Ed.
  • 21
    • 0038367157 scopus 로고    scopus 로고
    • Menkov, N., Nahrung 1999, 43, 118-121.
    • (1999) Nahrung , vol.43 , pp. 118-121
    • Menkov, N.1
  • 23
    • 1842784631 scopus 로고    scopus 로고
    • Menkov, N., Nahrung 1997, 41, 349-353.
    • (1997) Nahrung , vol.41 , pp. 349-353
    • Menkov, N.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.