메뉴 건너뛰기




Volumn 55, Issue 8, 2000, Pages 441-445

The importance of strain selection on the viability and survival of probiotic bacteria in dairy foods

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034371901     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (51)

References (34)
  • 1
    • 0013014022 scopus 로고    scopus 로고
    • Aust. Dairy Corp.
    • ANON.: Dairy Compendium. Aust. Dairy Corp. (1997)
    • (1997) Dairy Compendium
  • 2
    • 0039812716 scopus 로고    scopus 로고
    • ANON.: Choice (Sep) 14-16 (1999)
    • (1999) Choice , Issue.SEP , pp. 14-16


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.