메뉴 건너뛰기




Volumn 3, Issue 2, 2012, Pages 87-91

Application of bismuth-film modified glassy carbon electrode for solid-phase extraction of sudan I

Author keywords

Bismuth film electrode; Br ; Cathodic stripping voltammetry; Solid phase extraction; Sudan I

Indexed keywords


EID: 84873032950     PISSN: 09763961     EISSN: 0976397X     Source Type: Journal    
DOI: 10.5185/amlett.2011.4237     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (16)
  • 2
    • 16244395486 scopus 로고    scopus 로고
    • DOI: 10.1016/j.trac.2004.11.006
    • Economou, A. Trends in Anal Chem. 2005, 24, 334-340. DOI: 10.1016/j.trac.2004.11.006
    • (2005) Trends in Anal Chem. , vol.24 , pp. 334-340
    • Economou, A.1
  • 4
    • 40849139026 scopus 로고    scopus 로고
    • Cathodic electrochemical analysis of methyl parathion at bismuth-film modified glassy carbon electrode.
    • DOI:10.1016/j.electacta.2008.01.023
    • Du, D.; Ye, X.P.; Zhang, J.D.; liu, D.L. Cathodic electrochemical analysis of methyl parathion at bismuth-film modified glassy carbon electrode. Electrochim. Acta 2008, 53, 4478-4484. DOI:10.1016/j.electacta.2008.01.023
    • (2008) Electrochim. Acta , vol.53 , pp. 4478-4484
    • Du, D.1    Ye, X.P.2    Zhang, J.D.3    Liu, D.L.4
  • 9
    • 33745040029 scopus 로고    scopus 로고
    • DOI:10.1016/j.talanta.2005.12.041
    • Yang, M.; Zhang, Z.; Hu, Z.; Li, J. Talanta 2006, 69, 1162-1165. DOI:10.1016/j.talanta.2005.12.041
    • (2006) Talanta , vol.69 , pp. 1162-1165
    • Yang, M.1    Zhang, Z.2    Hu, Z.3    Li, J.4
  • 13
    • 30544434306 scopus 로고    scopus 로고
    • DOI:10.1016/j.jelechem.2005.11.019
    • Väärtnõu, M.; Lust, E. J. Electroanal. Chem. 2006, 587, 220-225. DOI:10.1016/j.jelechem.2005.11.019
    • (2006) Electroanal. Chem. , vol.587 , pp. 220-225
    • Väärtnõu, M.1    Lust, E.J.2
  • 14
    • 35448975945 scopus 로고    scopus 로고
    • DOI:10.1016/j.foodchem.2007.08.022
    • Lin, H.G.; Li, G.; Wu, K.B. Food Chem. 2008, 107, 531-536. DOI:10.1016/j.foodchem.2007.08.022
    • (2008) Food Chem. , vol.107 , pp. 531-536
    • Lin, H.G.1    Li, G.2    Wu, K.B.3
  • 15
    • 34447270535 scopus 로고    scopus 로고
    • DOI:10.1016/j.foodchem.2006.12.039
    • Du, M.J.; Han, X.G.; Zhou, Z.H.; Wu, S.G. Food Chem. 2007, 105, 883-888. DOI:10.1016/j.foodchem.2006.12.039
    • (2007) Food Chem. , vol.105 , pp. 883-888
    • Du, M.J.1    Han, X.G.2    Zhou, Z.H.3    Wu, S.G.4


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.