메뉴 건너뛰기




Volumn 486, Issue 7403 SUPPL., 2012, Pages

Gustatory system: The finer points of taste

(1)  Trivedi, Bijal P a  

a NONE

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

CARBON DIOXIDE; EPITHELIAL SODIUM CHANNEL; G PROTEIN COUPLED RECEPTOR; PROTON; SUGAR;

EID: 84862552290     PISSN: 00280836     EISSN: 14764687     Source Type: Journal    
DOI: 10.1038/486S2a     Document Type: Note
Times cited : (44)

References (15)
  • 1
    • 0037881564 scopus 로고
    • Fox, A. L. Science 73, 14 (1931).
    • (1931) Science , vol.73 , pp. 14
    • Fox, A.L.1
  • 2
    • 0001567217 scopus 로고
    • Snyder, L. H. Science 74, 151-152 (1931)
    • (1931) Science , vol.74 , pp. 151-152
    • Snyder, L.H.1
  • 3
    • 0034677655 scopus 로고    scopus 로고
    • Chandrashekar, J. et al. Cell 100, 703-711 (2000).
    • (2000) Cell , vol.100 , pp. 703-711
    • Chandrashekar, J.1
  • 4
    • 0000772834 scopus 로고
    • Boyd, W. C. Science 112, 153 (1950).
    • (1950) Science , vol.112 , pp. 153
    • Boyd, W.C.1
  • 5
    • 0035839040 scopus 로고    scopus 로고
    • Nelson, G. et al. Cell 106, 381-390 (2001).
    • (2001) Cell , vol.106 , pp. 381-390
    • Nelson, G.1
  • 6
    • 0037075555 scopus 로고    scopus 로고
    • Nelson G. et al. Nature 416, 199-202 (2002).
    • (2002) Nature , vol.416 , pp. 199-202
    • Nelson, G.1
  • 7
    • 33747860824 scopus 로고    scopus 로고
    • Huang, A. L. et al. Nature 442, 934-938 (2006).
    • (2006) Nature , vol.442 , pp. 934-938
    • Huang, A.L.1
  • 9
  • 10
    • 0043029571 scopus 로고    scopus 로고
    • Damak, S. et al. Science 301, 850-853 (2003).
    • (2003) Science , vol.301 , pp. 850-853
    • Damak, S.1
  • 12
    • 85046386792 scopus 로고
    • Fisher, R. A. et al. Nature 144, 750 (1939).
    • (1939) Nature , vol.144 , pp. 750
    • Fisher, R.A.1
  • 13
    • 0026718951 scopus 로고
    • McLaughlin, S. K. et al. Nature 357, 563-569 (1992).
    • (1992) Nature , vol.357 , pp. 563-569
    • McLaughlin, S.K.1
  • 15
    • 14644415512 scopus 로고    scopus 로고
    • Dyer, J. et al. Biochem. Soc. 33, 302-305 (2005).
    • (2005) Biochem. Soc. , vol.33 , pp. 302-305
    • Dyer, J.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.