메뉴 건너뛰기




Volumn 63, Issue 1, 2008, Pages 33-36

Evaluation of changes in the content of adverse saturated fatty acids in cow milk with a view to optimising the composition of milk fat

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BOS; ZEA MAYS;

EID: 38749126443     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (24)
  • 2
    • 0036483660 scopus 로고    scopus 로고
    • JENSEN, R.G.: J. Dairy Sci. 85 (2) 295-350 (2002)
    • (2002) J. Dairy Sci , vol.85 , Issue.2 , pp. 295-350
    • JENSEN, R.G.1
  • 13
    • 4744354728 scopus 로고    scopus 로고
    • ELGERSMA, A., ELLEN, G., HORST, VAN DER H., BOER, H., DEKKER, P.R., TAMMINGA, S.: Anim. Feed Sci. Technol. 117 (1-2) 13-27 (2004)
    • ELGERSMA, A., ELLEN, G., HORST, VAN DER H., BOER, H., DEKKER, P.R., TAMMINGA, S.: Anim. Feed Sci. Technol. 117 (1-2) 13-27 (2004)
  • 17
    • 0033161514 scopus 로고    scopus 로고
    • JENKINS, T.C.: J. Dairy Sci. 82 (7) 1525-1531 (1999)
    • (1999) J. Dairy Sci , vol.82 , Issue.7 , pp. 1525-1531
    • JENKINS, T.C.1
  • 18


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.