메뉴 건너뛰기




Volumn , Issue 9, 2000, Pages 1070-1071

Easy preparation and prominent gelation of new gelator based on L-lysine

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034339991     PISSN: 03667022     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1246/cl.2000.1070     Document Type: Article
Times cited : (59)

References (26)
  • 19
    • 0002184542 scopus 로고    scopus 로고
    • note
    • 4: C 71.84, H 11.90, N 6.44%. found: C 71.10, H 12.42, N 6.32%.
  • 20
    • 0002182173 scopus 로고
    • F. Endo, Yakugaku Zasshi, 79, 603 (1959) (Chem. Abstr., 53, 21679b (1959)).
    • (1959) Yakugaku Zasshi , vol.79 , pp. 603
    • Endo, F.1
  • 21
    • 4243803444 scopus 로고
    • F. Endo, Yakugaku Zasshi, 79, 603 (1959) (Chem. Abstr., 53, 21679b (1959)).
    • (1959) Chem. Abstr. , vol.53


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.