메뉴 건너뛰기




Volumn 29, Issue 2, 2013, Pages 315-318

Study on extraction process of inulin from Helianthus tuberosus

Author keywords

Helianthus tuberosus; Hot water extraction; Inulin; Microwave extraction

Indexed keywords

EXTRACTION PROCESS; HELIANTHUS TUBEROSUS; HOT WATER EXTRACTION; INULIN; MICROWAVE EXTRACTION; OPTIMIZATION CONDITIONS; OPTIMUM CONDITIONS; ORTHOGONAL EXPERIMENT;

EID: 84877338396     PISSN: 16739078     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (16)
  • 1
    • 84877345482 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2007, 10: 90-91
    • (2007) , vol.10 , pp. 90-91
  • 2
    • 84877345781 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2008, 4: 17-20
    • (2008) , vol.4 , pp. 17-20
  • 3
    • 84877356300 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2008, (11): 308-312
    • (2008) , Issue.11 , pp. 308-312
  • 4
    • 84877327596 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2009, 11: 57-59
    • (2009) , vol.11 , pp. 57-59
  • 5
    • 33947711830 scopus 로고    scopus 로고
    • Flow behavior of inulin-milk beverages. Influence of inulin average chain length and of milk fat content
    • Villegas B, Costell E. Flow behavior of inulin-milk beverages. Influence of inulin average chain length and of milk fat content [J]. International Dairy Journal, 2007, 17(7): 776-781
    • (2007) International Dairy Journal , vol.17 , Issue.7 , pp. 776-781
    • Villegas, B.1    Costell, E.2
  • 6
    • 77956184548 scopus 로고    scopus 로고
    • Effect of inulin on texture and clarity of gellan gels
    • Vasiliki Evageliou, Georgia Tseliou, Ioanna Mandala, et al. Effect of inulin on texture and clarity of gellan gels [J]. Journal of Food Engineering, 2010, 101: 381-385
    • (2010) Journal of Food Engineering , vol.101 , pp. 381-385
    • Evageliou, V.1    Tseliou, G.2    Mandala, I.3
  • 7
    • 84877328460 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2010, 4: 222-227
    • (2010) , vol.4 , pp. 222-227
  • 8
    • 84877326416 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2008, (3): 97-101
    • (2008) , Issue.3 , pp. 97-101
  • 9
    • 84877327754 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2007, 4: 62-65
    • (2007) , vol.4 , pp. 62-65
  • 10
    • 84877339287 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2006, (1): 71-72
    • (2006) , Issue.1 , pp. 71-72
  • 11
    • 84877331438 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2009, 37(1): 184-185
    • (2009) , vol.37 , Issue.1 , pp. 184-185
  • 12
    • 84877354484 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2009, 44(5): 147-151
    • (2009) , vol.44 , Issue.5 , pp. 147-151
  • 13
    • 84877346587 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2007, 21(4): 331-333
    • (2007) , vol.21 , Issue.4 , pp. 331-333
  • 14
    • 84877342329 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2003
    • (2003)
  • 15
    • 84877341105 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2006
    • (2006)
  • 16
    • 84877324580 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • 2009, z1: 229-230
    • (2009) , vol.Z1 , pp. 229-230


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.