메뉴 건너뛰기




Volumn 65, Issue 3, 2010, Pages 284-286

Effects of fat replacers on the quality criteria of probiotic fermented milk

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 77954933666     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (23)
  • 16
    • 46849113465 scopus 로고    scopus 로고
    • SARKAR, S.: Brit. Food J. 110 (6-7) 717-740 (2008)
    • (2008) Brit. Food J. , vol.110 , Issue.6-7 , pp. 717-740
    • Sarkar, S.1
  • 22
    • 77954915637 scopus 로고
    • TSE, Turk. Standards Inst., Ankara
    • TSE, TS 3810 Standard for Ayran. Turk. Standards Inst., Ankara (1982)
    • (1982) TS 3810 Standard for Ayran.


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.