메뉴 건너뛰기




Volumn 79, Issue 1, 2010, Pages 78-81

Content of biologically active substances - Selenium, flavonoids, ascorbic acid and chlorophyllin of Allium ursinum L. and Allium victorialis L

Author keywords

A. Ursinum; A. Victorialis; Flavonoids; Selenium

Indexed keywords

ANTIOXIDANT; ASCORBIC ACID; CHLOROPHYLL; CHLOROPHYLLIDE; FLAVONOID; SELENIUM;

EID: 77950606241     PISSN: 00428833     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (25)
  • 1
    • 77950608560 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 2
    • 77950618763 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 3
    • 77950604444 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 4
    • 77950614357 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 5
    • 77950602580 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 7
    • 33645814169 scopus 로고    scopus 로고
    • Arnault I., Auger J. // Plant Anal. - 2006.- Vol. 1112, Iss. 1-2. - P. 23-30.
    • (2006) Plant Anal , vol.1112 , Issue.1-2 , pp. 23-30
    • Arnault, I.1    Auger, J.2
  • 12
    • 61349154175 scopus 로고    scopus 로고
    • Hou Wu, Slavik Dushenkov, Chi-Tang Ho et al. // Food Chem. 2009. - Vol. 115, Iss. 2. - P. 592-595.
    • (2009) Food Chem. , vol.115 , Issue.2 , pp. 592-595
    • Wu, H.1    Dushenkov, S.2    Ho, C.3
  • 15
    • 77950604141 scopus 로고    scopus 로고
    • W02005051409 ( A61K 38/04) UMT no CC=WO and NR=2005051409 and FT=E.
    • Muehlbauer R.C., Wetli H. W02005051409 ( A61K 38/04)2005. (UMT no http: //3. espacenet. Com/publication Dietails/ biblio. CC=WO and NR=2005051409 and FT=E).
    • (2005)
    • Muehlbauer, R.C.1    Wetli, H.2
  • 16
    • 33646764248 scopus 로고
    • Official methods of analysis
    • th ed. AOAC, VA Sec. 43.061.b
    • th ed. AOAC, VA Sec. 43.061.b
    • (1980) Arlington
  • 23
    • 77950626183 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 25
    • 0042662698 scopus 로고    scopus 로고
    • Yang W. // Wei Sheng Yan Jiu. - 2002. - Vol. 31, N 4. -P. 252-255.
    • (2002) Wei Sheng Yan Jiu. , vol.31 , Issue.4 , pp. 252-255
    • Yang, W.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.