메뉴 건너뛰기




Volumn 5, Issue 1, 2010, Pages 41-48

Elastic networks of protein particles

Author keywords

Cold gelation; Gelatin; Mesostructure; Phase separated; Rheology; Whey protein

Indexed keywords


EID: 76549103642     PISSN: 15571858     EISSN: 15571866     Source Type: Journal    
DOI: 10.1007/s11483-009-9142-7     Document Type: Article
Times cited : (21)

References (53)
  • 7
    • 0037646065 scopus 로고    scopus 로고
    • W. Li, Cereal Chem. 80, 333 (2003).
    • (2003) Cereal Chem , vol.80 , pp. 333
    • Li, W.1
  • 9
    • 39749132924 scopus 로고    scopus 로고
    • P. Cordier, Nature 451, 977 (2008).
    • (2008) Nature , vol.451 , pp. 977
    • Cordier, P.1
  • 36
    • 16444382474 scopus 로고
    • P. Pusey, Nature 320, 340 (1986).
    • (1986) Nature , vol.320 , pp. 340
    • Pusey, P.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.