메뉴 건너뛰기




Volumn 64, Issue 2, 2009, Pages 143-146

Flavor evaluation using taste sensor for UHT processed milk stored in cartons having different light permeabilities

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 65349132581     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (17)

References (10)
  • 5
    • 0004232161 scopus 로고    scopus 로고
    • Cambridge Univ. Press, Cambridge
    • TOKO, K.: Biomimetic Sensor Technology. Cambridge Univ. Press, Cambridge, 148-172 (2000)
    • (2000) Biomimetic Sensor Technology , pp. 148-172
    • TOKO, K.1
  • 10
    • 0002384862 scopus 로고    scopus 로고
    • CALVO, M.M., de la HOZ, L: lnt. Dairy J. 2 69-81 (1992)
    • CALVO, M.M., de la HOZ, L: lnt. Dairy J. 2 69-81 (1992)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.