메뉴 건너뛰기




Volumn 63, Issue 11, 2008, Pages 1107-1111

Effect of milk caseins on the concentration of polyphenolic compounds in tea

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

CHROMATOGRAPHIC ANALYSIS; CONCENTRATION (PROCESS); PHENOLS;

EID: 55149125787     PISSN: 10619348     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1134/S1061934808110154     Document Type: Article
Times cited : (34)

References (14)
  • 11
    • 55149097421 scopus 로고    scopus 로고
    • 7. [Russ. J. Appl. Chem. (Engl. Transl.), vol. 79, no. 7, p. 1110]
    • L.A. Kartsova O.V. Ganzha 2006 Zh. Prikl. Khim. 79 7 1120 [Russ. J. Appl. Chem. (Engl. Transl.), vol. 79, no. 7, p. 1110]
    • (2006) Zh. Prikl. Khim. , vol.79 , pp. 1120
    • Kartsova, L.A.1    Ganzha, O.V.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.