메뉴 건너뛰기




Volumn 10, Issue , 2008, Pages

The non-equilibrium nature of culinary evolution

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

FOOD PRESERVATION;

EID: 47349085967     PISSN: 13672630     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1088/1367-2630/10/7/073020     Document Type: Article
Times cited : (46)

References (35)
  • 1
    • 0345620421 scopus 로고    scopus 로고
    • Flandrin J L, Montanari M and Sonnenfeld A ed, New York: Penguin
    • Flandrin J L, Montanari M and Sonnenfeld A (ed) 2000 Food: A Culinary History (New York: Penguin)
    • (2000) Food: A Culinary History
  • 6
    • 0035823086 scopus 로고    scopus 로고
    • Weiss G 2001 Science 293 1753-4
    • (2001) Science , vol.293 , pp. 1753-1754
    • Weiss, G.1
  • 7
    • 11144275905 scopus 로고    scopus 로고
    • This H 2005 Nat. Mater. 4 5-7
    • This H 2005 Nat. Mater. 4 5-7
  • 17
    • 47349132293 scopus 로고    scopus 로고
    • 26th edn São Paulo: Companhia Editora Nacional
    • Dona Benta: Comer Bem 1946 26th edn (São Paulo: Companhia Editora Nacional)
    • (1946) Dona Benta: Comer Bem
  • 18
    • 47349132293 scopus 로고    scopus 로고
    • 51st edn Revised São Paulo: Companhia Editora Nacional
    • Dona Benta: Comer Bem 1969 51st edn Revised (São Paulo: Companhia Editora Nacional)
    • (1969) Dona Benta: Comer Bem
  • 19
    • 47349132293 scopus 로고    scopus 로고
    • 76th edn Revised São Paulo: Companhia Editora Nacional
    • Dona Benta: Comer Bem 2004 76th edn Revised (São Paulo: Companhia Editora Nacional)
    • (2004) Dona Benta: Comer Bem
  • 20
    • 47349120975 scopus 로고    scopus 로고
    • Larousse Gastronomique 2004 (Paris: Larousse)
    • Larousse Gastronomique 2004 (Paris: Larousse)
  • 28
  • 34
    • 33845415805 scopus 로고    scopus 로고
    • Nowak M A 2006 Science 314 1560-3
    • (2006) Science , vol.314 , pp. 1560-1563
    • Nowak, M.A.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.