메뉴 건너뛰기




Volumn 17, Issue C, 2000, Pages 283-289

Microbiological changes in modified yoghurts during manufacture and storage

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 36348977769     PISSN: 09210423     EISSN: None     Source Type: Book Series    
DOI: 10.1016/S0921-0423(00)80081-7     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (25)
  • 20
    • 77957149462 scopus 로고
    • IDF Standard 146 (1991)
    • (1991) IDF Standard , vol.146
  • 21
    • 77957169562 scopus 로고
    • Bulletin IDF 252 (1990) 28
    • (1990) Bulletin IDF , vol.252 , pp. 28
  • 22
    • 77957138386 scopus 로고
    • Bulletin IDF 252 (1990) 33
    • (1990) Bulletin IDF , vol.252 , pp. 33


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.