메뉴 건너뛰기




Volumn 62, Issue 4, 2007, Pages 439-442

Gelation of whey proteins by microwave heating

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 35349007502     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (10)

References (16)
  • 1
    • 35349000046 scopus 로고    scopus 로고
    • th ed., Arlington, VA (1984)
    • th ed., Arlington, VA (1984)
  • 5
    • 0033758179 scopus 로고    scopus 로고
    • Curr. Opinions in Colloid and Interface
    • GOSAL, W., ROSS-MURPHY, S.: Curr. Opinions in Colloid and Interface Sci. 5188-194 (2000)
    • (2000) Sci , vol.5 , pp. 188-194
    • GOSAL, W.1    ROSS-MURPHY, S.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.