메뉴 건너뛰기




Volumn 106, Issue 1, 2007, Pages 214-219

Thermal and kinetic properties of polydactic acid and transglutaminase- crosslinked wheat gluten blends

Author keywords

Biodegradable blend; Crosslinked; Fox; Gluten; Gordon Taylor; Kinetics; Poly(lactic) acid

Indexed keywords

CROSSLINKING; ENZYMES; LACTIC ACID; POLYMER BLENDS; THERMAL EFFECTS;

EID: 34548515981     PISSN: 00218995     EISSN: 10974628     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/app.26468     Document Type: Article
Times cited : (13)

References (29)
  • 24
    • 34548510547 scopus 로고    scopus 로고
    • Swarin, S. J.; Wims, A. M. Anal Calorim 1976, 4, 155.
    • Swarin, S. J.; Wims, A. M. Anal Calorim 1976, 4, 155.
  • 27
    • 34548484537 scopus 로고    scopus 로고
    • Gordon, M.; Taylor, J. S. J Appl Chemistry 1952, 2, 493.
    • Gordon, M.; Taylor, J. S. J Appl Chemistry 1952, 2, 493.


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.