메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 9, 1999, Pages 587-597

Evaluation of aroma of pasteurized and UHT processed milk by aroma extract dilution analysis

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 22844453900     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.587     Document Type: Article
Times cited : (16)

References (18)
  • 1
    • 85034492191 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034505474 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034499304 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034500028 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 0011490229 scopus 로고
    • ed. by FOX, P.F., (Elsevier Applied Science Publishers LTD, London)
    • MANNING, D. J. and NURSTEN, H.E. : Developments in Dairy Chemistry-3, ed. by FOX, P.F., (Elsevier Applied Science Publishers LTD, London), p. 217 (1985).
    • (1985) Developments in Dairy Chemistry-3 , pp. 217
    • Manning, D.J.1    Nursten, H.E.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.