메뉴 건너뛰기




Volumn 60, Issue 2, 2005, Pages 147-151

Effects of high heat treatment of milk and brine concentration on the quality of Turkish white cheese

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

ALEUTIAN MINK DISEASE PARVOVIRUS (STRAIN G); VISCUM ALBUM;

EID: 17844400962     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (27)
  • 10
    • 0004208650 scopus 로고    scopus 로고
    • Ege Univ. Eng. Fac. Press no: 32. İzmir, Turkey
    • UCUNCU, M.: Dairy Technology. Ege Univ. Eng. Fac. Press no: 32. 210p, İzmir, Turkey (2002)
    • (2002) Dairy Technology
    • Ucuncu, M.1
  • 15
    • 17844385148 scopus 로고    scopus 로고
    • IDF-Standard 12B (1988)
    • IDF-Standard 12B (1988)
  • 16
    • 17844385892 scopus 로고    scopus 로고
    • IDF-Standard 27 (1964)
    • IDF-Standard 27 (1964)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.