메뉴 건너뛰기




Volumn 36, Issue 5, 2000, Pages 533-534

Properties and Uses of Protein Hydrolysates (Review)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0043225761     PISSN: 05551099     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Review
Times cited : (17)

References (83)
  • 1
    • 0041929894 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 2
    • 0042931575 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 4
    • 0041428453 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 6
    • 0041929886 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 7
    • 0041428452 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 8
    • 0001777127 scopus 로고    scopus 로고
    • Flaczyk E. // Przem. Spozyw. 1997. V. 51. No 3. P. 6-31.
    • (1997) Przem. Spozyw. , vol.51 , Issue.3 , pp. 6-31
    • Flaczyk, E.1
  • 9
    • 0002396550 scopus 로고    scopus 로고
    • Flaczyk E. // Przem. Spozyw. 1997. V. 51. No 4. P. 43-45.
    • (1997) Przem. Spozyw. , vol.51 , Issue.4 , pp. 43-45
    • Flaczyk, E.1
  • 10
  • 11
    • 0002394269 scopus 로고    scopus 로고
    • N.Y.
    • Nielsen P.M. // Food Sci. Technol. (N.Y.). 1997. V. 80. No 2. P. 443-472.
    • (1997) Food Sci. Technol. , vol.80 , Issue.2 , pp. 443-472
    • Nielsen, P.M.1
  • 16
    • 0041428449 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 20
    • 0028526893 scopus 로고
    • Mahmoud M.I. // Food Technol. 1994. V. 48. No 10. P. 89-95.
    • (1994) Food Technol. , vol.48 , Issue.10 , pp. 89-95
    • Mahmoud, M.I.1
  • 22
    • 0042931571 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 26
    • 0042931572 scopus 로고    scopus 로고
    • Pat. Japan. 1997. No 09-308453
    • Kotani S., Ageta A. Pat. Japan. 1997. No 09-308453.
    • Kotani, S.1    Ageta, A.2
  • 34
    • 0042931570 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 35
    • 0041428446 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 36
    • 0042931567 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 37
    • 0042931569 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 38
    • 0028523477 scopus 로고
    • Pedersen B. // Food Technol. 1994. V. 48. No 10. P. 96-98.
    • (1994) Food Technol. , vol.48 , Issue.10 , pp. 96-98
    • Pedersen, B.1
  • 39
    • 0042931568 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 53
    • 0041929884 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 54
    • 0042931566 scopus 로고    scopus 로고
    • Pat. Japan. 1987. No 6260563
    • Tomizawa T. Pat. Japan. 1987. No 6260563.
    • Tomizawa, T.1
  • 55
    • 0041428445 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 56
    • 0041929883 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 58
    • 0042931562 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 59
    • 0042430834 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 61
    • 0042430836 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 62
    • 0028524317 scopus 로고
    • Frokjaer S. // Food Technol. 1994. V. 48. No 10. P. 86-88.
    • (1994) Food Technol. , vol.48 , Issue.10 , pp. 86-88
    • Frokjaer, S.1
  • 65
    • 0041929882 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 67
    • 0348096634 scopus 로고    scopus 로고
    • Tarrant P.V. // Meat Sci. 1998. V. 49. No 1. P. 1-16.
    • (1998) Meat Sci. , vol.49 , Issue.1 , pp. 1-16
    • Tarrant, P.V.1
  • 69
    • 0041428443 scopus 로고    scopus 로고
    • Pat. Japan. 1998. No 10-113152
    • Tomizawa T. Pat. Japan. 1998. No 10-113152.
    • Tomizawa, T.1
  • 71
    • 0041428441 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 73
    • 0042430830 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 74
    • 0042931561 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 75
    • 0041428442 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 76
    • 0042430833 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 78
    • 0041929880 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 79
    • 0041929881 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 82
    • 0041929875 scopus 로고    scopus 로고
    • Pat. USA. 1988. No 2442055
    • Moos A.M. Pat. USA. 1988. No 2442055.
    • Moos, A.M.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.