메뉴 건너뛰기




Volumn 41, Issue 6, 2001, Pages 465-479

Issues in the substantiation process of health claims

Author keywords

Functional foods; Health claims; Scientific substantiation

Indexed keywords


EID: 0034817436     PISSN: 10408398     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1080/20014091091896     Document Type: Review
Times cited : (17)

References (38)
  • 1
    • 85037394552 scopus 로고    scopus 로고
    • Act. (1995) Nutrition Improvement Law, Japan
  • 2
    • 85037393175 scopus 로고    scopus 로고
    • Act. (1997) Federal Food, Drug, and Cosmetic Act § 343, USA
  • 3
    • 1842330847 scopus 로고    scopus 로고
    • Scientists' statement regarding date on the sodium - Hypertension relationship and sodium health claims on food labeling
    • (1997) Nutrition Reviews , vol.55 , Issue.5 , pp. 172-175
  • 4
    • 0003354562 scopus 로고    scopus 로고
    • UK draft code under debate
    • (1998) Functional Foods , vol.1 , Issue.3 , pp. 6-7
  • 7
    • 85037390594 scopus 로고    scopus 로고
    • 21 CFR 101.14, USA
    • (1997)
  • 8
    • 85037385953 scopus 로고    scopus 로고
    • 21 CFR 101.70-101.81, USA
    • (1997)
  • 10
    • 0031437403 scopus 로고    scopus 로고
    • A proposal for the establishment of scientific criteria for health claims for functional foods
    • (1997) Nutrition Review , vol.55 , Issue.12 , pp. 413-422
    • Clydesdale, F.M.1
  • 17
    • 85037399696 scopus 로고    scopus 로고
    • Codex Alimentarius Commission
    • (2000)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.