메뉴 건너뛰기




Volumn 21, Issue 8, 1998, Pages 1227-1238

Vitamin E content of margarine and reduced fat products using a simplified extraction procedure and HPLC determination

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

ALPHA TOCOPHEROL; MARGARINE;

EID: 0031802772     PISSN: 10826076     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1080/10826079808006596     Document Type: Article
Times cited : (25)

References (22)
  • 7
    • 0028978173 scopus 로고
    • M. Meydani, Lancet, 345, 170-175 (1995).
    • (1995) Lancet , vol.345 , pp. 170-175
    • Meydani, M.1
  • 8
    • 0029863984 scopus 로고    scopus 로고
    • W. Chan, Nutr. Res, 16, 427-434 (1996).
    • (1996) Nutr. Res , vol.16 , pp. 427-434
    • Chan, W.1
  • 11
    • 0023754988 scopus 로고
    • H. Indyk Analyst, 113, 1217-1221 (1988).
    • (1988) Analyst , vol.113 , pp. 1217-1221
    • Indyk, H.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.