메뉴 건너뛰기




Volumn 87, Issue 20, 2015, Pages 10178-10182

Deglycosylation Step to Improve the Identification of Egg Proteins in Art Samples

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

PEPTIDES;

EID: 84945361604     PISSN: 00032700     EISSN: 15206882     Source Type: Journal    
DOI: 10.1021/acs.analchem.5b02423     Document Type: Article
Times cited : (22)

References (26)
  • 19
    • 0030066709 scopus 로고    scopus 로고
    • O'Neill, R. A. J. Chromatogr. A 1996, 720, 201-215 10.1016/0021-9673(95)00502-1
    • (1996) J. Chromatogr. A , vol.720 , pp. 201-215
    • O'Neill, R.A.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.