메뉴 건너뛰기




Volumn 10, Issue 3, 2013, Pages 513-519

Label-free colorimetric detection of picomolar amounts of hydrazine using a gold nanoparticle-based assay

Author keywords

Gold nanoparticles; Hydrazine; Visual detection

Indexed keywords


EID: 84878282482     PISSN: 1735207X     EISSN: 17352428     Source Type: Journal    
DOI: 10.1007/s13738-012-0186-0     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (41)
  • 1
    • 84878322275 scopus 로고    scopus 로고
    • http://www.asi.org/adb/04/03/09/hydrazine-info.html
  • 3
    • 0023783727 scopus 로고
    • 10.1039/an9881301481 1:CAS:528:DyaL1cXltlCltbc%3D
    • S. Amlathe, V.K. Gupta, Analyst 113, 1481 (1988)
    • (1988) Analyst , vol.113 , pp. 1481
    • Amlathe, S.1    Gupta, V.K.2
  • 8
    • 79952490633 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1016/j.snb.2010.10.040 1:CAS:528:DC%2BC3MXjtVKmtL0%3D
    • J. Li, H. Xie, L. Chen, Sens Actuators B 153, 239 (2011)
    • (2011) Sens. Actuators B , vol.153 , pp. 239
    • Li, J.1    Xie, H.2    Chen, L.3
  • 13
  • 17
    • 67249103352 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1016/j.chroma.2009.05.047 1:CAS:528:DC%2BD1MXnsFKlsLw%3D
    • J. Li, H.Y. Qi, Y.P. Shi, J. Chromatogr. A 1216, 5467 (2009)
    • (2009) J. Chromatogr. A , vol.1216 , pp. 5467
    • Li, J.1    Qi, H.Y.2    Shi, Y.P.3
  • 18
    • 67649834752 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1039/b819842j 1:CAS:528:DC%2BD1MXnvVyitbk%3D
    • L. Li, B.X. Li, Analyst 134, 1361 (2009)
    • (2009) Analyst , vol.134 , pp. 1361
    • Li, L.1    Li, B.X.2
  • 23
    • 4644238630 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1021/ja046628h 1:CAS:528:DC%2BD2cXnsVOntr0%3D
    • J.W. Liu, Y. Lu, J. Am. Chem. Soc. 126, 12298 (2004)
    • (2004) J. Am. Chem. Soc. , vol.126 , pp. 12298
    • Liu, J.W.1    Lu, Y.2
  • 26
    • 51549095989 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1021/ac800589s 1:CAS:528:DC%2BD1cXptVGjtLk%3D
    • S. Wu, Y. Wu, C. Chen, Anal. Chem. 80, 6560 (2008)
    • (2008) Anal. Chem. , vol.80 , pp. 6560
    • Wu, S.1    Wu, Y.2    Chen, C.3
  • 27
    • 36948998624 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1021/cr0680282 1:CAS:528:DC%2BD2sXht1yrt7zK
    • S.K. Ghosh, T. Pal, Chem. Rev. 107, 4797 (2007)
    • (2007) Chem. Rev. , vol.107 , pp. 4797
    • Ghosh, S.K.1    Pal, T.2
  • 28
    • 0003051583 scopus 로고
    • 1:CAS:528:DyaE3sXns1ansg%3D%3D
    • G. Frens, Nat. Phys. Sci. 241, 20 (1973)
    • (1973) Nat. Phys. Sci. , vol.241 , pp. 20
    • Frens, G.1
  • 30
    • 77951635589 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1016/j.foodchem.2010.03.032 1:CAS:528:DC%2BC3cXlslCmsr4%3D
    • L. Li, B. Li, D. Cheng, L. Mao, Food Chem. 122, 895 (2010)
    • (2010) Food Chem. , vol.122 , pp. 895
    • Li, L.1    Li, B.2    Cheng, D.3    Mao, L.4
  • 31
    • 4444277247 scopus 로고    scopus 로고
    • 10.1021/ja048749n 1:CAS:528:DC%2BD2cXmsFCrsb8%3D
    • H. Li, L. Rothberg, J. Am. Chem. Soc. 126, 10958 (2004)
    • (2004) J. Am. Chem. Soc. , vol.126 , pp. 10958
    • Li, H.1    Rothberg, L.2
  • 32
    • 4243308931 scopus 로고
    • 10.1016/0039-6028(85)90239-0 1:CAS:528:DyaL2MXkslygu7s%3D
    • U. Kreibig, L. Genzel, Surf. Sci. 156, 678 (1985)
    • (1985) Surf. Sci. , vol.156 , pp. 678
    • Kreibig, U.1    Genzel, L.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.