메뉴 건너뛰기




Volumn 78, Issue 8, 2004, Pages 764-779

Differentiation and search for palatability-factors of world-wide rice grains by PCR method

Author keywords

DNA analysis; Multiple regression analysis; Palatability; PCR; Rice

Indexed keywords

JAPONICA;

EID: 8444237377     PISSN: 00021407     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1271/nogeikagaku1924.78.764     Document Type: Article
Times cited : (14)

References (29)
  • 1
    • 85039497382 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039497291 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039491170 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85039490681 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85039489134 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85039508962 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85039508425 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85039509347 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039501823 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85039493394 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85039491497 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85039504259 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 85039499093 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 85039488446 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 24
    • 85039504408 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 25
    • 85039504360 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 26
    • 85039506714 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 27
    • 85039497698 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.