메뉴 건너뛰기




Volumn 21, Issue 6, 2010, Pages 5-8

Consumer reactions to foods with nutrition and health claims

Author keywords

Attitudes; Consumer; Functional foods; Nutrition and health claims

Indexed keywords


EID: 79751499595     PISSN: 17226996     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (16)

References (17)
  • 2
    • 22344455045 scopus 로고    scopus 로고
    • P. Williams, Nutr Rev., 43, pp. 256-264 (2005).
    • (2005) Nutr Rev. , vol.43 , pp. 256-264
    • Williams, P.1
  • 7
    • 79751507559 scopus 로고    scopus 로고
    • European Commission, doi:10.2777/82512
    • European Commission, Functional Foods, doi:10.2777/82512, p. 24 (2010).
    • (2010) Functional Foods , pp. 24


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.