메뉴 건너뛰기




Volumn 12, Issue 4, 2009, Pages 492-496

Effects of sprouting on texture of cooked buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) noodles

Author keywords

Buckwheat noodle; Germination; Pasting property; Preharvest sprouting; Starch

Indexed keywords

FAGOPYRUM ESCULENTUM;

EID: 70350624589     PISSN: 1343943X     EISSN: 13491008     Source Type: Journal    
DOI: 10.1626/pps.12.492     Document Type: Article
Times cited : (11)

References (25)
  • 14
    • 33646790622 scopus 로고    scopus 로고
    • Miyake,K. et al. 2004. Fagopyrum 21: 91-97.
    • (2004) Fagopyrum , vol.21 , pp. 91-97
    • Miyake, K.1
  • 16
    • 34547159100 scopus 로고    scopus 로고
    • Mukasa,Y. et al. 2003. Fagopyrum 20: 59-65.
    • (2003) Fagopyrum , vol.20 , pp. 59-65
    • Mukasa, Y.1
  • 17
    • 70350646454 scopus 로고
    • Komugi to sono kakou. Kenpakusha,Tokyo
    • Nagao,S. 1984. Komugi to sono kakou. Kenpakusha,Tokyo. 98-99.
    • (1984) , pp. 98-99
    • Nagao, S.1
  • 19
    • 0034960116 scopus 로고    scopus 로고
    • Noda,T. et al. 2001. Cereal Chem.78: 395-399.
    • (2001) Cereal Chem , vol.78 , pp. 395-399
    • Noda, T.1
  • 21
    • 1542267757 scopus 로고    scopus 로고
    • Sasaki,T. et al. 2004. Cereal Chem. 81: 226-231
    • (2004) Cereal Chem , vol.81 , pp. 226-231
    • Sasaki, T.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.