메뉴 건너뛰기




Volumn 85, Issue 3, 2007, Pages 109-114

Isolation and utilization of a lactic acid bacterium, producing a high level of γ-aminobutyric acid (GABA)

Author keywords

GABA; Lactobacillus sp.; Pickle; Senmaizuke; aminobutyric acid

Indexed keywords

BACTERIA (MICROORGANISMS); LACTOBACILLUS; LACTOBACILLUS SP.;

EID: 34247238152     PISSN: 09193758     EISSN: 24358630     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (12)

References (30)
  • 1
    • 34247224124 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 2
    • 34247265272 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 5
    • 34247200827 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 9
    • 34247213715 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 12
    • 34247190478 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 13
    • 34247229479 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 15
    • 34247187226 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 16
    • 34247201350 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 17
    • 34247241960 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 18
    • 34247242501 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 20
    • 34247272819 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 22
    • 34247236504 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 29
    • 34247215398 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.