메뉴 건너뛰기




Volumn 2, Issue , 2006, Pages 686-689

Controlled production of food emulsion using microfluidics

Author keywords

Emulsion; Food; Microfluidic; Monodispersity

Indexed keywords

DISPERSIONS; DROP FORMATION; ENCAPSULATION; FOAMS; MICROEMULSIONS; PARTICLES (PARTICULATE MATTER); SURFACE ACTIVE AGENTS;

EID: 33845211742     PISSN: None     EISSN: None     Source Type: Conference Proceeding    
DOI: None     Document Type: Conference Paper
Times cited : (3)

References (12)
  • 1
    • 5444270012 scopus 로고    scopus 로고
    • S. A. Khan et al. Langmuir 20, 8604, 2004
    • (2004) Langmuir , vol.20 , pp. 8604
    • Khan, S.A.1
  • 3
    • 9144257375 scopus 로고    scopus 로고
    • S. Okushima et al. Langmuir 20 (23), 9905, 2004.
    • (2004) Langmuir , vol.20 , Issue.23 , pp. 9905
    • Okushima, S.1
  • 4
    • 17644415370 scopus 로고    scopus 로고
    • A. S. Utada et al. Science 308, 537, 2005.
    • (2005) Science , vol.308 , pp. 537
    • Utada, A.S.1
  • 6
    • 9744278257 scopus 로고    scopus 로고
    • Q. Xu et al. App. Phys. Let., 85, 17, 3726, 2004.
    • (2004) App. Phys. Let. , vol.85 , Issue.17 , pp. 3726
    • Xu, Q.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.