메뉴 건너뛰기




Volumn 61, Issue 3, 2006, Pages 252-255

Effect of two-stage heating on Na+-induced gelation of whey protein isolate

Author keywords

Gelation (whey protein isolate, effect of heating)

Indexed keywords


EID: 33745956842     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (19)
  • 3
    • 0034871473 scopus 로고    scopus 로고
    • Hinrichs J.: 11 495-503 (2001)
    • HINRICHS J.: 11 495-503 (2001).
  • 13
    • 0014949207 scopus 로고
    • LAEMMLI U. K.: Nature 227, 680-685 (1970)
    • (1970) Nature , vol.227 , pp. 680-685
    • Laemmli, U.K.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.