메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 1, 2001, Pages 73-75

Antihypertensive effect of kurosu extract, a traditional vinegar produced from unpolished rice, in the SHR rats

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044525383     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.48.73     Document Type: Article
Times cited : (25)

References (10)
  • 1
    • 85037313593 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037316543 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037323562 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
  • 5
    • 85037296534 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037308639 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037296158 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037307341 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037324472 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.