메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 2, 2000, Pages 120-129

Relationship between antioxidative activity estimated by XYZ-dish method and catechin concentration in commercially available tea drinks: (Study on antioxidative assay using photon detection part II)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044507260     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.120     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (22)
  • 1
    • 23044502879 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 23044471536 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 23044510905 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 23044501860 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 23044478514 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 23044493503 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 23044475608 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 23044477045 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 23044463732 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 23044472438 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 23044476170 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 23044482575 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 23044512297 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.