메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 9, 1999, Pages 561-569

Antioxidative activity of water soluble extracts from okara fermented with Bacillus natto and Rizopus oligosporus

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 22844454736     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.561     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (23)
  • 1
    • 23144442293 scopus 로고
    • New Food Industry, 32, 68 (1990).
    • (1990) New Food Industry , vol.32 , pp. 68
  • 3
    • 85034512762 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034494509 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85034501373 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85034492858 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85034491225 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85034492379 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85034511497 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85034504188 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85034509380 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 85034519872 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.