메뉴 건너뛰기




Volumn 70, Issue 699, 2004, Pages 2697-2704

Influences of liquid food rheology on a swallowing flow

Author keywords

Bolus Flow; Computational Fluid Dynamics; Liquid Food; Nonnewtonian Fluid; Swallowing; Swallowing Disorder

Indexed keywords

BIOLOGICAL ORGANS; COMPUTER SIMULATION; FOOD PRODUCTS; NON NEWTONIAN LIQUIDS; SHEAR FLOW; VISCOSITY;

EID: 12744277469     PISSN: 03875016     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1299/kikaib.70.2697     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (6)
  • 1
    • 85039465532 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039470269 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039471666 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85039462388 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039477062 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.