메뉴 건너뛰기




Volumn 14, Issue 4, 2004, Pages 925-928

Epimerisation of lutein to 3′-epilutein in processed foods

Author keywords

Carotenoid; Epimerisation; Food; Lutein

Indexed keywords

FOOD ADDITIVE; XANTHOPHYLL;

EID: 0842265969     PISSN: 0960894X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1016/j.bmcl.2003.12.012     Document Type: Article
Times cited : (20)

References (14)
  • 11
    • 85030906833 scopus 로고    scopus 로고
    • note
    • 3(17′)), 1.94 (m, H-2′α), 2.01 (m, H-2′β), 2.65 (d, H-6′), 4.80 (s, H-18′b), 4.87 (s, H-18′a), 5.71 (m, H-3′), 6.18 (m, H-4′).


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.