메뉴 건너뛰기




Volumn 62, Issue 3, 1997, Pages 17-18

Whey utilisation - Part 1

(1)  Mann, Ernest a  

a NONE

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0346047449     PISSN: 03088197     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (32)
  • 1
    • 0346386141 scopus 로고    scopus 로고
    • 130N Franklin St Chicago, IL 60606, USA
    • Clark, Warren S (1997) Amer Dairy Prod Inst 130N Franklin St Chicago, IL 60606, USA
    • (1997) Amer Dairy Prod Inst
    • Clark, W.S.1
  • 12
    • 0346280605 scopus 로고    scopus 로고
    • Anon (1996) Dairy Inds Internat 61(5)43
    • (1996) Dairy Inds Internat , vol.61 , Issue.5 , pp. 43
  • 14
    • 0029400249 scopus 로고
    • Yang, S T et al (1995) J Dairy Sci 78(11)2541
    • (1995) J Dairy Sci , vol.78 , Issue.11 , pp. 2541
    • Yang, S.T.1
  • 16
    • 0347016238 scopus 로고    scopus 로고
    • International Dairy Federation (1996) Bull Int Dairy Fed No 311 48 pp
    • (1996) Bull int Dairy Fed No 311 , vol.311 , pp. 48
  • 27
    • 0030532864 scopus 로고    scopus 로고
    • Jeantet, R et al (1996) Lait 76(3)283
    • (1996) Lait , vol.76 , Issue.3 , pp. 283
    • Jeantet, R.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.