메뉴 건너뛰기




Volumn 37, Issue 6, 2001, Pages 658-659

Formation of wine aroma: Tones and imperfections caused by minor components

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BRASSICA OLERACEA VAR. CAPITATA; MURINAE; QUERCUS; RIBES HUDSONIANUM; SOLANUM;

EID: 0042827866     PISSN: 05551099     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (13)

References (80)
  • 1
    • 0041432186 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 2
    • 2442664038 scopus 로고
    • Ed. Morton I., Amsterdam-Oxford-New York-Tokio. Elsevier
    • Montodoro G., Bertuccoli M. Food Flavours Part B, Ed. Morton I., Amsterdam-Oxford-New York-Tokio. Elsevier. 1986. P. 171-229.
    • (1986) Food Flavours Part B , pp. 171-229
    • Montodoro, G.1    Bertuccoli, M.2
  • 3
    • 0042935301 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 6
    • 0041432187 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 12
    • 0042935298 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 13
    • 0042935300 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 14
    • 0042935299 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 19
    • 0042935294 scopus 로고
    • Foreign and undesirable flavours in wine
    • Ed. B. Doneche, New York, Paris
    • Rapp A. Il Foreign and undesirable flavours in wine. In: Les Acqvisitions Recente sen chromatoqraphie du vin. Ed. B. Doneche, New York, Paris. 1993. P. 151-173.
    • (1993) Les Acqvisitions Recente sen Chromatoqraphie du Vin , pp. 151-173
    • Rapp, A.1
  • 23
    • 0041432183 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 24
    • 0041432184 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 27
    • 0042434547 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 28
    • 0042434548 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 29
    • 0041933528 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 32
    • 0042935297 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 33
    • 0042434549 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 35
    • 0041933527 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 37
    • 0011386166 scopus 로고
    • Ed.: G. Charalambous. Sci. Pull. Amsterdam. Elsevier
    • Rapp A., Pretorius P. Flavour and off Flavours. Ed.: G. Charalambous. Sci. Pull. Amsterdam. Elsevier, 1990. P. 1-21.
    • (1990) Flavour and Off Flavours , pp. 1-21
    • Rapp, A.1    Pretorius, P.2
  • 38
  • 40
    • 0001108757 scopus 로고
    • Simpson R. Il Vitis. 1978. 17. P. 274-287.
    • (1978) Vitis , vol.17 , pp. 274-287
    • Simpson, R.1
  • 43
    • 0041432165 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 61
  • 66
    • 0002790546 scopus 로고
    • Meilgaard M. // Brew Lig. 1972. 47. 4. P. 48-52.
    • (1972) Brew Lig. , vol.47 , Issue.4 , pp. 48-52
    • Meilgaard, M.1
  • 76
    • 1842690637 scopus 로고    scopus 로고
    • Rapp A. // Nahrung. 1998. 42.6. P. 351-363.
    • (1998) Nahrung , vol.42 , Issue.6 , pp. 351-363
    • Rapp, A.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.